Kammige juuksed tolkijaga

Minu vennatütar vajab väga palju juukseid, sa saad teda päevadeks löögi teha ja kirjutada. Samal ajal on ta nii kaasatud, et kui mul on vaja kõike täiuslikuks, saan teha ühe palmiga kümmekond korda, pannes juuksed tarvikuid neile alati või kinnitades neid. Ta armastab koolis esinemist kõige paremini ja valmistub neile ette. Tema viimane roll Princess Jokes oli ka originaalne ja tal oli vaja täiuslikku soengut ja riietust. Alguses oli mu ema põiminud mitmed paelad ja nende külge kinnitatud paelad. Mõne hetke pärast ütles võluv tüdruk mitte, ei ja mitte kunagi. Ma teen ilusamaid asju lokkis juukses. Nelikümmend viis minutit kiirendamist ja nende sihtimist. Ta tundus aristokraatlik nagu tõeline kuninganna. Aga kui ta aristokraatide juures jäi, muutis ta meelt väga kiiresti. Praeguse puudumisega on juba elluviimise alguses juba peaaegu kaks tundi möödunud. Ootamatult ... täielikult muutis mõistet ja tema stiilil kõlas see natuke rohkem, "ma ei taha tõesti, kuna ma ei mäleta printsessit, mida tema neiu on väga." Ta leiutas uue soengu, kinnitades oma juuksed lahti kokaiini. Pulmadel, nagu ta varem ütles, on meil nüüd võimalus ühendada oma juuksed, et seekord läksime eriti kiiresti. Tema ema, ühelt poolt, võeti ka teiselt.

Ma soovitan bubu-store juukseklambrid